JOC DEL KILLER
#FMARTES21

QUÈ ÉS EL JOC DEL KILLER?

Conegut com el joc de la pastanaga... Vaja! Es tracta del joc de l’assassí de tota la vida, però en format digital!! Tindreu una fitxa amb la foto i el sobrenom d'una persona que serà el vostre objectiu i que heu d'intentar eliminar. Si ho aconsegueixes, agafa l'objectiu que té la teva víctima. Així successivament, fins que només quedi una participant viva. L'objectiu del joc és ser l'última persona viva (o la que mata més gent).
 


COM EM PUC INSCRIURE?


... i estigues atent/a a les xarxes!!!

​Data límit per apuntar-se: DIJOUS 2 DE SETEMBRE 

BASES/MECÀNICA DEL JOC:
El joc transcorre pels carrers de la ciutat (l’app-web mòbil és l’eina per poder jugar-hi). A tothom qui jugui se li encomanarà un objectiu (una persona del poble), el qual ha d’aconseguir “assassinar”. Assassinar vol dir eliminar-la del joc.
Si ho aconsegueix, la víctima es mor i queda eliminada del joc. L’assassí passa a tenir l’objectiu que tenia la seva víctima. Així successivament, fins que només queda una participant viva. L’objectiu del joc és ser l’última persona viva i/o la que mata més gent.
Les inscripcions es tanquen en el moment que comença la partida. Un cop començada ja no es pot apuntar ningú. Molta sort!
Cal anar en compte perquè a algú li han assignat que t’ha d’eliminar a tu. Vigila els teus moviments! Si algú et mata, quedes eliminat del joc i aniràs al cementiri.
Com funciona l’aplicatiu?
Si mates a la teva víctima físicament, cal entrar a l’app-web i clicar a “he eliminat” al final de la pantalla de la diana. Necessites que la víctima ho validi confirmant que l’han eliminada (li apareixerà un missatge a la pantalla). Feu-ho al moment que ha succeït el crim per facilitar el bon funcionament del joc!

Un cop t’eliminin, com a consol et podràs fer la teva esquela. Escriu les teves últimes paraules explicant el relat de la teva mort. Sigues original i lluita per aconseguir la millor esquela! Un cop gravat ja no es podrà editar.
Per qualsevol altra qüestió (problemes amb l’aplicatiu, dubtes, desig d’abandonar el joc, etc.), contacteu amb la organització.

QUINES MANERES TINC PER ELIMINAR A LA MEVA VÍCTIMA?

Per matar a la teva víctima tens les següents opcions (en totes elles és obligatòria la mascareta posada!)
 

Apunyalant: punxant la pastanaga entre el coll o al cul (no valen ni extremitats ni el cap). En cas de que es trenqui la pastanaga no valdrà i l’assassí morirà.

Enverinament: fer menjar un gra de raïm a la víctima.

Estabornit: tirar un avió de paper des de la distancia (1 metre) i tocar a la víctima.

Escanyant: amb un tros de paper de vàter s’ha d’envoltar i trencar només al coll de la víctima. En cas de trencar-se en una altra part del cos l’assassí morirà.

DEFENSES:
Et pots defensar de:

  • Estaborniment: Si portes la samarreta del juliol jove i vas amb xancletes i mitjons alts.

  • Apunyalament: Armilla reflectant visible totalment i pantalons curts.

 

Es poden portar totes les defenses a la vegada.

Si estàs dret dalt d’una cadira no et poden eliminar.

No es poden cometre crims a:

  • Cotxes o vehicles en moviment.

  • A la feina en hores de feina de la víctima.

  • A casa de la víctima, a no ser que us hi hagin convidat.

  • Si la víctima esta nua o inconscient.

  • Si la víctima esta al WC (a la cua si).

Si voleu saber més... ESTIGUEU ATENTS  A  L'INSTA @KILLERARTES!!!!