ZONA DE COLLES

ZONA DE COLLES DE LA FESTA MAJOR

Volem premiar les millors colles del poble d’Artés. La finalitat del concurs és potenciar la creació de colles i passar-ho molt bé, participar i compartir uns moments inoblidables amb les amistats.

DATES A TENIR EN COMPTE

 • REUNIÓ 1: 25 d’agost a les 18 :00h, al Kanal. S’explicarà tot el fet necessari per a la zona de colles que l’organització hagi decidit, es pagarà la fiança (en efectiu) i es duran les autoritzacions. Assistència obligatòria d’almenys 1 de les dues persones responsables.
 • REUNIÓ 2: 8 de setembre a les 18:00 h, al Kanal. Reunió d’avaluació i de retorn de la fiança. Assistència obligatòria d’almenys 1 de les dues persones responsable.

NORMATIVA - LA ZONA

 1. L’organització no cedirà material per construir la barraca i no es fa responsable de pèrdues o elements fets malbé. Es disposarà de connexió elèctrica i punt d’aigua.
 2. Cada Colla disposarà d’una zona marcada que caldrà respectar.
 3. L’accés a la zona de Colles és obert a tothom.
 4. L’organització es reserva el dret d’admissió si no es respecta l’espai, la resta de Colles, altres participants i la normativa.
 5. Prohibició de cotxes a la zona, excepte al moment de muntar i desmuntar.
 6. Es durà a terme un concurs de decoració de la zona de cada Colla, i cal que totes les Colles facin una decoració mínima de la seva zona.
 7. Es farà un sopar popular a la zona de colles, del qual se’n concretarà el dia a la reunió prèvia a Festa Major.
 8. Segons la capacitat de la zona i les Colles que s’hi puguin establir, es concedirà l’espai a cada Colla i sempre per ordre d’inscripció d’aquestes, fins a esgotar les zones disponibles.

NORMATIVA - LA COLLA

 1. Per poder formar una colla cal que els seus components siguin majors de 16 anys (de 16 a 18 caldrà autorització).
 2. Serà necessari el pagament d’una fiança de 50€, que es retornarà al finalitzar l’acte si l’espai de la colla està net i s’ha respectat la normativa, l’horari i les altres colles.
 3. Caldrà portar una samarreta/camisa distintiva per colles, i identificar la colla amb un nom.
 4. Hi haurà d’haver com a mínim 2 responsables de cada Colla que seran incorporats a un grup de Whatsapp de gestió de la zona.
 5. Els responsables hauran d’assistir a dues reunions. Una prèvia a l’acte (per parlar del funcionament) i una posterior (per avaluar-lo), d’obligada assistència.
 6. La colla es fa responsable dels seus membres. Qualsevol actitud no respectuosa d’un membre de la colla pot suposar l’expulsió d’aquesta.
 7. En cas que sorgeixin conflictes, s’hauran de mediar entre les mateixes colles. Només en cas que el conflicte sigui molt important, intervindrà l’organització.

NORMATIVA - HORARIS

 1. La zona de Colles estarà habilitada de divendres 1 de setembre a dimarts 5 de setembre. Es podrà muntar al llarg de divendres a partir de les 11h del matí, i s’haurà de desmuntar abans de dimarts a les 19h de la tarda. La zona ha de quedar neta.
 2. Els horaris seran de 10h del matí (excepte el divendres, que serà a les 11h) fins a una hora de la nit encara a concretar.
 3. Cal respectar els horaris.
 4. Fora de l’horari d’ús, hi haurà seguretat per vetllar l’espai.

CONTACTA'NS PER MÉS INFORMACIÓ

Direcció

Correu electrònic

Telèfon

Xarxes Socials

Desplaça cap amunt